21 MAART 2022

Nieuwe website

voor Keyter Intarcon Nederland

Na maanden van voorbereiding en ontwerp, is onze nieuwe website klaar en staat deze officieel online. Een volgende, nieuwe stap in het groeiproces waar we als organisatie in zitten en waarmee we onze (online) zichtbaarheid verder vormgeven.

 

Keyter Intarcon Nederland B.V. heeft de afgelopen maanden haar groei verder kracht bijgezet. Zo hebben nieuwe collega’s ons team versterkt, hebben we ons projectenportfolio verder weten uit te breiden en zijn we verhuisd naar een gloednieuw hoofdkantoor.

Identiteit

Bij deze groei hoort -haast natuurlijk- ook een website die onze identiteit weergeeft en laat zien wie we zijn en waar we voor staan.

 

Zo vind je op de website alles over onze oplossingen op het gebied van warmtetechniek en koel- en vriestechniek, nemen we je mee langs de mooiste projecten, lees je inspirerende verhalen en zie je in een oogopslag welke openstaande vacatures we hebben.

De nieuwe website weerspiegelt onze identiteit.

Geweldig eindresultaat

“We zijn erg verheugd met de nieuwe website en hopen dat de vernieuwde website een nóg beter beeld geeft van de activiteiten van Keyter Intarcon Nederland”, aldus directeur George Verheijen. “Dit is een geweldig eindresultaat.”

 

Heeft u nog op- of aanmerking met betrekking tot de website? Schroom dan niet om het met ons te delen.

Deel dit nieuws

             

Lees ook

deze nieuwsberichten