1 JUNI 2021

Verhuizing

van Keyter Intarcon

Vanaf vandaag, 1 juni 2021, is Keyter Intarcon Nederland B.V. officieel gevestigd aan de Handelsweg-Noord 34 in Dronten. Deze verhuizing is een logische stap in het groeiproces dat de organisatie meemaakt.

 

“Bijna zes jaar nadat we zijn begonnen met Keyter Intarcon, werd het tijd voor een nieuwe locatie,” aldus George Verheijen (algemeen directeur). “Onze organisatie groeit en ons oude kantoor bood te weinig ruimte. Daarom zijn we enorm blij dat we, na een flinke periode van verbouwen, eindelijk ons nieuwe kantoor kunnen betrekken.”

Groeiambities

De reden van de verhuizing is dat er, vanwege de groei van de organisatie, in het vorige kantoorpand ruimtegebrek optrad. “We hebben sinds 2015 flinke stappen gezet, waarbij we niet alleen gegroeid zijn in omzet, maar ook in mensen. Met het oog op de toekomst is ons nieuwe kantoor een prachtige plek vanuit waar we onze (groei)ambities kunnen realiseren.”

 

“Daarnaast biedt ons nieuwe kantoor veel mogelijkheden en hebben we een uitstraling weten te creëren die bij ons past. We hebben er echt een plek van weten te maken waar iedereen zich thuisvoelt: collega’s, klanten en relaties.”

Vergroenen

George Verheijen: “We kijken vol ambitie en energie naar de toekomst en staan vanaf onze nieuwe plek klaar voor nieuwe uitdagingen die klanten en de markt van ons vragen. En uiteraard is iedereen altijd welkom om ons nieuwe kantoor te bewonderen. Deze verhuizing is weer een nieuwe stap in het vergroenen van Nederland.”

Deze verhuizing is weer een nieuwe stap in het vergroenen van Nederland.

Deel dit nieuws

             

Lees ook

deze nieuwsberichten