1 JULI 2020

Jubileum

voor Keyter Intarcon

Het is vandaag exact vijf jaar geleden dat Keyter Intarcon Nederland B.V. werd opgericht. “Een mijlpaal die we met zijn allen hebben bereikt en waar we ongelooflijk trots op zijn,” zegt algemeen directeur George Verheijen. “Trots op ons bedrijf én trots op ons werk”

 

“We zijn inmiddels vijf jaar actief in de Nederlandse installatie-, koel- en vriesbranche en beginnen onze sporen te verdienen,” vervolgt hij zijn verhaal. “We zijn trots op ons bedrijf én ons werk.”

Stevig fundament

Sinds de oprichting op 1 juli 2015 is er één belofte die altijd bovenaan staat: “zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.” Een stevig fundament welke de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden en die altijd de basis van onze dienstverlening zal blijven vormen.

 

“Ik ben trots op het team dat er nu staat. Vakmensen die de ruimte krijgen (en pakken) om hun eigen verhaal te schrijven, om zichzelf te ontwikkelen en om elkaar te ondersteunen wanneer het nodig is”, aldus George Verheijen. “En we zijn trots op onze klanten die ons uitdagende opdrachten gunnen en met wie we een belangrijke en goede relatie hebben. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.”

Bedankt

Namens het hele team van Keyter Intarcon Nederland B.V. willen we iedereen bedanken voor hun bijdragen, vertrouwen en loyaliteit in onze kennis en producten. We kijken vol ambitie en energie naar de toekomst en staan klaar voor de uitdagingen die u én de markt van ons zullen vragen.

 

George sluit af: “Een groener en bewuster Nederland: wij zijn er klaar voor! En ook de komende jaren kan iedereen op onze persoonlijke aandacht en service rekenen.”

En ook de komende jaren kan iedereen op onze persoonlijke aandacht en service rekenen.

Deel dit nieuws

             

Lees ook

deze nieuwsberichten