20 JANUARI 2022

Aanwezigheid

op de VSK 2022

Na het succes van VSK 2020, kon de beurs in 2021 helaas geen doorgang vinden vanwege de coronamaatregelen. Ook dit jaar was het nog even spannend, maar uiteindelijk is er toch groen licht gegeven voor de 25e editie van Nederlands grootste installatiebeurs.

 

Van 17 t/m 20 mei 2022 vindt de VSK 2022 plaats in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk zijn wij hierbij aanwezig. We nodigen je dan ook graag uit op onze stand, 11.B068 op het NVKL-paviljoen. Hier brengen we je, onder het genot van een hapje en een drankje, op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Keyter Intarcon Nederland. Maar we laten je ook kennis maken met nieuwe innovaties op het gebied van warmte-, koel- en vriestechniek.

Duurzaamheidstransitie

De installatiebranche staat midden in de duurzaamheidstransitie van Nederland en is een onmisbare schakel in het behalen van de klimaatdoelstellingen.

 

De ontwikkelingen in de installatietechniek volgen elkaar in razend tempo op. Hoe zorg jij dat je als installatieprofessional bij blijft en klaar bent voor de toekomst, je op de hoogte bent van de nieuwste installatietechniek oplossingen en je vakkennis up-do-date houdt? Door een bezoek te brengen aan VSK 2022, want VSK zet je op voorsprong!

Reserveer je ticket

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen op onze stand. Om zeker te zijn van toegang, kun je jezelf alvast online registreren op de website van de Koninklijke Jaarbeurs om je gratis ticket te ontvangen.

Deel dit nieuws

             

Lees ook

deze nieuwsberichten