14 FEBRUARI 2020

Terugblik

op VSK 2020

Van 4 t/m 7 februari 2020 vond in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht de VSK 2020 plaats. Een succesvol evenement waar iedere bezoeker op de hoogte werd gebracht van alle ontwikkelingen binnen de installatiebranche.

 

Het thema dit jaar was ‘Midden in de toekomst’. De installatiesector bevindt zich midden in een transitie en de vraag naar kennis en praktische oplossingen is groter dan ooit. Kennis delen én het behoudt van personeel is van levensbelang.

Publieksprijs

Tijdens de VSK 2020 hebben we, op onze stand op het NVKL-paviljoen (hal 11, stand B060), onze film ‘The oven of Europe’ in première laten gaan. In deze film laten we zien hoe we onze oplossingen ontwerpen, fabriceren, vervoeren en installeren en krijgt iedereen een kijkje achter de schermen van onze organisatie.

 

Daarnaast werd onze servicetechnicus Jeffrey Storm door niemand minder dan Erben Wennemars in het zonnetje gezet. Jeffrey kreeg met zijn foto voor #thecoolestjob maar liefst 192 publieksstemmen en behaalde hiermee het hoogste aantal van alle inzendingen.

Tijdens de VSK 2020 hebben we onze film 'The oven of Europe' in premiere laten gaan.

Bedankt

Namens het hele team van Keyter Intarcon Nederland willen we iedereen bedanken die aanwezig is geweest op de VSK 2020. We kijken met een goed gevoel terug op dit geweldige evenement vol nieuwe kennismakingen, goede en inhoudelijke gesprekken (met uiteraard de nodige humor) en de positieve sfeer die er hing. Nogmaals bedankt en tot volgende keer.

Deel dit nieuws

             

Lees ook

deze nieuwsberichten