28 OKTOBER 2022

Topsponsor

van ASV Dronten

Sinds begin van dit seizoen (’22 – ’23) is Keyter Intarcon topsponsor van de vrouwenelftallen van de ambitieuze voetbalvereniging ASV Dronten. De komende drie jaar voorzien wij alle selecties (van de jongste guppies tot aan het eerste elftal) van een complete trainingsoutfit, duurzame wedstrijdkleding en nieuwe sporttassen. Met deze samenwerking vergroten we de aandacht voor het vrouwenvoetbal en breiden we onze lokale betrokkenheid verder uit.

Nauw betrokken

Voor George Verheijen, directeur Keyter Intarcon, is het sponsorschap een logische stap. “We kunnen onze organisatie niet los zien van de omgeving. Wij zijn nauw betrokken bij het maatschappelijk welzijn in onze regio en vinden het belangrijk iets terug te doen voor deze regio, die ons dagelijks inspireert. En als Drontense organisatie is het sponsoren van een Drontense voetbalclub een logische stap.”

Gedeelde kernwaarden

Met ongeveer 1.200 leden is het in 1962 opgerichte ASV Dronten een van de grotere amateurverenigingen van Flevoland. Al jaren staat de voetbalclub bekend om haar meiden- en vrouwenvoetbal en zijn ze dit jaar gestart met maar liefst acht teams. 

 

Dit geeft de ambitie van de vereniging aan, zegt George. “De kernwaarden van de sportvereniging (ambitieus, innovaties en maatschappelijk betrokken, red.) sluiten naadloos aan op die van ons. De voetbalvereniging heeft ambitieuze plannen met zowel de mannen- als vrouwenafdeling en daar zijn we graag onderdeel van. Zo brengen we elkaar naar een hoger niveau en stimuleren we de vitaliteit van de inwoners van Dronten en omgeving.”

Toekomst vrouwenvoetbal

De groeiende aandacht voor het vrouwenvoetbal, maakt George trots. “De tijd dat voetbal alleen een mannensport was, is voorbij. Juist in deze tijd is het belangrijk dat we het belang van vrouwenvoetbal erkennen en ondersteunen. Zij zijn de basis van het Nederlandse voetbal en het is belangrijk voor het succes van het vrouwenvoetbal, dat amateurclubs hierin hun rol pakken. Zij hebben de kennis, kunde en faciliteiten in huis om vrouwenvoetbal -van jong tot oud- verder te ontwikkelen.”

Sponsorpresentatie

Op zaterdag 22 oktober werd de kleding officieel gepresenteerd aan alle vrouwenteams en werden er presentaties gegeven door het bestuur van ASV Dronten. Hierbij werd het toekomstbeleid van de club verder toegelicht en werd George Verheijen, namens Keyter Intarcon, in het zonnetje gezet.

 

Na het officiële gedeelte en het gezamenlijke ontbijt vond het fotomoment plaats, met als afsluiter een clinic door de speelsters van Dames 1 en de hoofdtrainer van het eerste selectie-elftal van ASV Dronten. En als kers op de taart werden er namens Keyter Intarcon kaarten uitgedeeld voor de wedstrijd PEC Zwolle – Feyenoord (Eredivisie Vrouwen).

Deel dit nieuws

             

Lees ook

deze nieuwsberichten