25 MEI 2022

Terugblik

op VSK 2022

De installatiebranche staat midden in de duurzaamheidstransitie van Nederland en is een onmisbare schakel in het behalen van de klimaatdoelstellingen. Iets dat ons allemaal voor grote uitdagingen stelt, zoals het tekort aan vakkundig personeel, de diversiteit aan complexe oplossingen en (kennis van) de wetgeving die hierbij hoort.

 

Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen, vond afgelopen week de VSK 2022 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze 25e editie van de beurs hebben we onze bezoekers kennis laten maken met de nieuwste innovaties op het gebied van duurzame klimaattechniek en koel- en vriestechniek.

Bedankt

We willen iedereen bedanken voor het bezoeken van onze stand.

“Druk, maar voldaan.”

“Het was een drukke, maar geweldige week”, zegt George Verheijen, directeur Keyter Intarcon Nederland. “We zijn er trots op dat zoveel mensen, ondanks het prachtige weer, toch de moeite hebben genomen om onze stand te bezoeken en we hopen dat ze met een voldaan gevoel huiswaarts zijn gekeerd.”

 

Hij vervolgt: “Het waren vier intensieve dagen vol netwerken, bijpraten, informeren én genieten. Maar we hebben iedereen mee kunnen nemen in ons verhaal: wie we zijn, wat we doen met Keyter en Intarcon en waar we voor staan. Hoe we lokaal ondernemerschap combineren met internationaal succes, waarom kennisdeling zo belangrijk is en welke innovatieve oplossingen we bieden voor de markt.”

Tot ziens!

We hopen dat je, net als wij, met een positief gevoel terugkijkt op de VSK 2022 en dat we je in februari 2023 opnieuw mogen verwelkomen op onze stand.

Vragen?

Heb je nog vragen n.a.v. de VSK 2022? Of wil je meer weten over onze organisatie? Neem dan contact met ons op.

Deel dit nieuws

             

Lees ook

deze nieuwsberichten