19 JUNI 2023

Optimale balans

tussen werk en privé

Als maatschappelijk betrokken organisatie, hechten we veel belang aan de gezondheid van mensen. Het is de verantwoordelijkheid die we dragen ten opzichte van onze medewerkers én de samenleving als geheel. Dit doen we door iedereen om ons heen te stimuleren om te sporten, hen te steunen bij goede doelen en iedereen te faciliteren daar waar nodig. Want alleen als de randvoorwaarden in orde zijn, kunnen mensen het beste uit zichzelf halen en creëren we samen een optimale balans tussen werk en privé.

Actieve sporters

Of het nu gaat om lokale sportteams, professionele competities of bepaalde sportevenementen -sponsoring is voor ons een persoonlijke manier om een gezonde levensstijl aan te moedigen. Wij zijn nauw betrokken bij actieve MTB’ers, wielrenners, voetbalteams en hardlopers, maar ondersteunen we ook jonge talenten in de motorcross.

Video afspelen

Ethische waarden

In een wereld waarin we dagelijks worden geconfronteerd met sociale -, economische – of milieu- en klimaatproblematiek, speelt de steun aan goede doelen in onze ogen een essentiële rol in het creëren van een positieve verandering.

 

Door goede initiatieven te steunen en te faciliteren, tonen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en brengen we onze ethische waarden in praktijk. Als gezonde organisatie vinden wij het belangrijk om onze beschikbare middelen en invloeden in te zetten om het verschil te maken in de samenleving. Anders gezegd: winst maken is belangrijk, maar nog belangrijker is het gebruiken van deze winst om de wereld te verbeteren.

#jointhegreenteam

Zie jij jezelf als onderdeel van ons groene team? En ben je op zoek naar technische functie bij een bedrijf waar werk en privé perfect in balans zijn? Bekijk dan snel onze vacatures en #jointhegreenteam.

Deel dit nieuws

             

Lees ook

deze nieuwsberichten