16 MAART 2020

Extra maatregelen

rondom COVID-19

Bij Keyter Intarcon Nederland B.V. staan veiligheid en gezondheid voorop. Daarom hebben we, met het oog op de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), besloten de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig te volgen.

 

Uiteraard staan we, zoals je van ons gewend bent, ten alle tijden voor je klaar, maar hebben we wel de nodige maatregelen getroffen. Hiermee hopen we een actieve bijdrage te kunnen leveren tegen de verspreiding van het virus.

Voorzorgsmaatregelen

Onze interne medewerkers zullen vanaf heden zoveel mogelijk vanuit huis werken, waardoor we het aantal reis- en contactmomenten beperken. Dit betekent dat ons kantoor minimaal bezet zal zijn de komende periode, maar we blijven uiteraard wel telefonisch of per email bereikbaar.

 

Daarnaast hebben we voor onze servicetechnici ook extra voorzorgsmaatregelen getroffen. Hiermee beperken we de risico’s voor zowel hen als voor onze klanten, zonder dat onze dienstverlening eronder zal leiden.

 

Tot slot zullen we voor iedere klantcase individuele richtlijnen en maatregelen opstellen voor het werken op locatie, zodat ieders veiligheid prioriteit is en blijft.

Risicoinschatting

Bovenstaand betekent dat onze medewerkers anders zullen handelen dan normaal. Zo zullen er geen handen worden geschud en wordt er gepaste afstand gehouden (minimaal 1,5 meter).

 

Ook staat het onze medewerkers vrij om, uit preventief oogpunt, zelf de keuze maken om wel/niet werkzaamheden op locatie te verrichten. Zij bepalen of de werkomgeving veilig genoeg is of dat er teveel risicofactoren aanwezig zijn.

 

Mochten hier vragen over zijn, dan vragen we vriendelijk niet in discussie te gaan met onze medewerkers, maar contact met ons op te nemen.

Ga niet in discussie met onze medewerkers, maar neem telefonisch contact met ons op.

We doen het samen

We gaan ervan uit dat iedere klant zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en contact met ons opneemt wanneer er symptomen van het virus worden geconstateerd op locatie. We kunnen dan samen overleggen wat de beste oplossingen is voor beiden.

 

We hopen dat bovenstaande maatregelen een actieve bijdrage leveren aan het indammen van het virus. Niet alleen om onze werkzaamheden weer op normale wijze uit te kunnen voeren, maar vooral voor de gezondheid van Nederland en de rest van de wereld.

Deel dit project

             

Lees ook

deze nieuwsberichten