30 APRIL 2022

Aftellen

tot VSK 2022

VSK 2022 is dé beurs waar je in een bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de installatiebranche. En het is ook nog een feestelijke editie, want dit jaar is de 25e editie.

 

Van 17 t/m 20 mei 2022 vindt de VSK 2022 plaats in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk is Keyter Intarcon Nederland hierbij aanwezig. We nodigen je dan ook graag uit op onze stand (11.B068), waar je kennis maakt met de nieuwste innovaties op het gebied van duurzame klimaattechniek en koel- en vriestechniek.

Bezoek ons

U vindt onze stand op 11.B068 (aan het NVKL-paviljoen).

Kennisdeling

Ooit sprak Nelson Mandela de magische woorden: “Alleen ga je sneller, samen bereik je meer.” Een zin die de spijker op zijn kop slaat, want door samen te werken worden grotere doelen haalbaar.

 

Kennisdeling is een essentieel onderdeel om doelen te bereiken. Kan dat alleen met financieel gewin? Nee, wat ons betreft niet. Het delen van kennis en kunde brengt de (installatie)wereld verder en de duurzaamheidstransitie met succes te volbrengen.

Betrokkenheid

Als organisatie is Keyter Intarcon Nederland niet los te zien van de omgeving. We zijn betrokken bij maatschappelijk welzijn in de buurt en de regio.

 

We zijn een soort buren. Althans, zo voelt het. We willen een actieve en bewuste bijdrage aan onze omgeving en dat doen we door sponsoring en andere projecten.

Reserveer je ticket

We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen op VSK 2022 en je te ontvangen op onze stand. Reserveer alvast je gratis toegangsticket, zodat je zeker bent van toegang tijdens dit inspirerende evenement.

Deel dit nieuws

             

Lees ook

deze nieuwsberichten