VSK2020 - Keyter Intarcon
George Verheijen, directeur Keyter Intarcon Nederland B.V., ligt in het thema "De visie van ..." zijn kijk op de technische sector toe. Lees het volledige interview hier.
keyter, keyter-intarcon, intarcon, nederland, dronten, klimaat, installaties, koelmachine, warmtepomp, dronten, koude techniek, hvac, internationaal, spanje, koudemiddel, nederland, installatie, airco, luchtbehandeling, water, koud water, lucht, groen, wit, duurzaam, klimaatinstallatie, george, verheijen, robin, peters, visie, interview, techniek, technische, sector, wereld
15906
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15906,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

– VSK 2020 // 4 – 7 februari 2020 –

“Een geslaagd evenement met veel positiviteit.”

Van 4 t/m 7 februari 2020 vond in de Jaarbeurs Utrecht de VSK 2020 plaats. Een succesvol evenement waar iedere bezoeker op de hoogte werd gebracht van alle ontwikkelingen in de installatiebranche.

 

Het thema dit jaar was ‘Midden in de toekomst’. De installatiesector is in transitie en de vraag naar kennis en praktische oplossingen is groter dan ooit. Kennis delen én het behoud van personeel is van levensbelang, iets waar we bij Keyter Intarcon Nederland B.V. ons zeer bewust van zijn.

 

Publieksprijs voor meeste stemmen

Naast onze eigen stand op het NVKL-paviljoen (hal 11, stand B060) en de première van onze film “The oven of Europe”, werd ook onze collega Jeffrey Storm in het zonnetje gezet door Erben Wennemars. Zijn foto voor de #coolestjob kreeg maar liefst 192 stemmen uit het publiek, waarmee hij de meeste stemmen behaalde van de fotowedstrijd.

 

Bedankt namens ons team

Namens het gehele team van Keyter Intarcon Nederland B.V. willen we u bedanken voor uw aanwezigheid op de VSK2020. Wij kijken met een goed gevoel op terug op de nieuwe kennismakingen, goede gesprekken en positiviteit die er hing. Nogmaals bedankt!

Meer weten over onze aanwezigheid op de VSK 2020?