Update coronavirus - Keyter Intarcon
Extra nieuwsbericht over het coronavirus in Nederland en de getroffen maatregelen voor Keyter Intarcon Nederland B.V. Veiligheid en gezondheid gaat voor voor alles.
keyter, keyter-intarcon, intarcon, nederland, dronten, klimaat, installaties, koelmachine, warmtepomp, dronten, koude techniek, hvac, internationaal, spanje, koudemiddel, nederland, installatie, airco, luchtbehandeling, water, koud water, lucht, groen, wit, duurzaam, klimaatinstallatie, george, verheijen, robin, peters, visie, interview, techniek, technische, sector, wereld, coronavirus, covid-19, corona, rivm
16025
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16025,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

– Nieuwsbericht vanuit Keyter Intarcon Nederland B.V. omtrent het coronavirus in Nederland

“Veiligheid en gezondheid gaan voor alles.”

Omdat bij Keyter Intarcon Nederland B.V. veiligheid en gezondheid voorop staan, hebben we besloten de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig te volgen. Uiteraard staan we -zoals u van ons gewend bent- nog steeds voor u klaar, maar hebben we wel de nodige maatregelen getroffen. We hopen hiermee onze bijdrage te leveren om het risico op verspreiding en besmetting van het coronavirus tegen te gaan.

 

Onze interne medewerkers zullen zoveel mogelijk vanuit huis werken. Dit betekent dat ons kantoor minimaal bezet zal zijn de komende periode. Ook hebben we voor onze servicetechnici alle benodigde voorzorgsmaatregelen getroffen om, zowel voor hen als voor de medewerkers van onze klanten, de risico’s tot een minimum te beperken zonder dat onze dienstverlening eronder leidt. Ook zullen we per individuele klantcase richtlijnen en maatregelen treffen voor het werk op locatie.

 

We gaan er vanuit dat onze klant ook hun verantwoordelijkheden nemen en contact met ons opnemen wanneer er enige symptomen van het coronavirus aanwezig zijn (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts).  We kunnen dan samen overleggen wat de beste oplossing is.

 

Onze medewerkers zullen ook anders handelen dan u van ons gewend bent. Zo zullen er geen handen geschud worden en wordt er gepaste afstand (+/- 2 meter) gehouden. Uiteraard niets persoonlijks, maar puur ter voorkoming van verspreiding en besmetting. Ook mogen onze medewerkers, uit preventief oogpunt, zelf de keuze maken wel/niet aan het werk te gaan bij een klant. Zij bepalen of de werkomgeving teveel risico’s met zich meebrengt. Mocht u hier vragen over hebben, dan verzoeken wij u niet in discussie te gaan met onze medewerkers, maar contact (0321-769054) met ons op te nemen.

 

We hopen dat de genomen maatregelen een actieve bijdrage leveren aan het indammen van het virus. Niet alleen om weer op normale wijze ons werk uit te voeren, maar vooral voor de gezondheid van Nederland én de wereld.

 

Veiligheid en gezondheid gaan voor alles.

Heeft u een vraag n.a.v. dit nieuwsbericht?