Keyter Intarcon bestaat 5 jaar - Keyter Intarcon
Keyter Intarcon Nederland B.V. bestaat 5 jaar. Sinds de oprichting op 1 juli 2015 zijn we gegroeid en daarvoor willen we onze medewerkers en onze klanten bedanken.
keyter, keyter-intarcon, intarcon, nederland, dronten, klimaat, installaties, koelmachine, warmtepomp, dronten, koude techniek, hvac, internationaal, spanje, koudemiddel, nederland, installatie, airco, luchtbehandeling, water, koud water, lucht, groen, wit, duurzaam, klimaatinstallatie, george, verheijen, robin, peters, visie, interview, techniek, technische, sector, wereld, jubileum, 2015, 2020, bestaan
16094
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16094,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

“Wij zijn trots. Trots op ons bedrijf en trots op ons werk.”

Het is vandaag, woensdag 1 juli 2020, precies vijf jaar geleden dat Keyter Intarcon Nederland B.V. werd opgericht. “Een mijlpaal die we met zijn allen hebben bereikt en waar we trots op mogen zijn,” zegt George Verheijen, directeur van Keyter Intarcon Nederland. “Trots op ons bedrijf en trots op ons werk.”

 

Keyter Intarcon Nederland is actief in de Nederlandse installatie-, koel- en vriesbranche. De zelfstandige dochteronderneming van de bedrijven Keyter en Intarcon fabriceert gebouw gebonden klimaatapparatuur (HVAC) en koel- en vriessystemen, voor tal van projecten.

 

Stevig fundament

Sinds de oprichting op 1 juli 2015, en iedere daaropvolgende stap in onze groei, is ons fundament “zeggen wat we doen en doen wat we zeggen” onveranderd en bepalend gebleven. Een streven dat we nooit uit het oog zullen verliezen.

 

“Wij zijn trots op onze teamleden. Vakmensen die de ruimte krijgen (en pakken) om hun eigen verhaal te schrijven, om zichzelf te ontwikkelen en om elkaar te ondersteunen wanneer het nodig is”, aldus George Verheijen. “En we zijn trots op onze klanten die ons uitdagende opdrachten gunnen en met wie we een belangrijke en goede relatie hebben.”

 

Bedankt

Namens het hele team van Keyter Intarcon Nederland B.V. willen we iedereen bedanken voor hun bijdragen, vertrouwen en loyaliteit in onze kennis en producten.  We kijken vol ambitie en energie naar de toekomst, maar staan ook klaar voor nieuwe uitdagingen die u en de markt van ons vragen.

 

Een groener en bewuster Nederland: wij zijn er klaar voor!

Ook de komende jaren kunt u op onze persoonlijke aandacht en service rekenen.
Kom werken bij Keyter Intarcon Nederland B.V. en word trots op je werk.