Duurzaamheid

Oog voor de vier P’s

Sinds de oprichting van Keyter Intarcon Nederland in 2015, hebben we oog voor onze omgeving. De duurzaamheidstransitie is in volle gang en we beschouwen het als onze taak om actief bij te dragen aan een gezonde, leefbare omgeving.

 

We hebben vier P’s (People, Planet, Profit, Partnerships) hoog in het vaandel staan en bij alles wat we doen, houden we rekening met deze kernwaarden. Denk bijvoorbeeld aan onze jassen, welke vervaardigd zijn van petflessen. Maar er is meer, en dat lees je hieronder.

People

Als organisatie geloven we in een omgeving waarin de mens centraal staat en waarbij onze technici het verschil maken.

 

Daarom hechten we enorm veel waarde aan duurzame inzetbaarheid. Niet alleen buiten onze organisatie, maar ook er binnen. We faciliteren onze medewerkers met de juiste gereedschappen en technische hulpmiddelen, maar coachen en begeleiden hen ook op het gebied van veiligheid, gezondheid en persoonlijke doelstellingen.

 

Hiermee creëren we een unieke en betrouwbare werksfeer, waardoor zij zich comfortabel en plezierig voelen in hun werk(omgeving).

Planet

Omdat we midden in de samenleving staan, voldoen we aan alle gestelde eisen op het gebied van milieumanagement en beschikken we over de juiste certificeringen.

 

Maar we kijken verder dan dat. Waar het mogelijk is om aanvullende maatregelen te nemen die bijdragen aan een beter milieu, dan nemen we die.

 

We zijn continu in beweging en richten onze processen zo efficiënt en duurzaam mogelijk in, zodat de ecologische voetstap van Keyter Intarcon Nederland zo klein mogelijk blijft.

Profit

De focus op duurzaamheid, circulariteit en sociaal – en regionaal ondernemerschap kost tijd en geld. Maar dat is van ondergeschikt belang bij onze ecologische omgeving. Onze medewerkers en klanten zijn loyaal, gezond en tevreden en dat is voor ons belangrijker dan geld.

 

Dankzij onze duurzame en sociale inzet onderscheiden we ons van andere organisaties. En dat draagt bij aan continuïteit in de relaties met opdrachtgevers, een geweldige werksfeer voor onze medewerkers en een vitale werkomgeving.

Partnerships

Nelson Mandela sprak ooit de beroemde woorden: “Alleen ga je sneller, samen bereik je meer.” En dat is precies zoals wij de relaties met onze opdrachtgevers en partners zien.

 

Waar mogelijk werken we zoveel mogelijk samen met organisaties uit de keten die ook het belang en de voordelen van duurzaamheid, sociaal – en regionaal ondernemen en circulariteit zien. Zo maken we samen geweldige sprongen en blijven we vooruitstrevend.

Alleen ga je sneller, samen bereik je meer

Nelson Mandela

Werken bij ons

Wil jij bijdragen aan een gezonde leef- en werkomgeving? En hecht je veel waarde aan een betrokken werkgever waar de mens centraal staat? Kom dan werken bij Keyter Intarcon Nederland. Bekijk snel onze openstaande vacatures!