Documentatie

van onze oplossingen

Ieder project is anders en in onze ogen verdient iedere klant en ieder project de beste oplossing die volledig is afgestemd op de wensen en eisen van het project. Om deze oplossingen te realiseren, hebben wij ervoor gekozen de standaardcatalogi niet beschikbaar te stellen. In deze documentatie staan slechts de standaard basisuitvoeringen; uitvoeringen die niet worden toegepast in Nederland.

 

Wij zijn namelijk van mening dat een productoverzicht een beperkt overzicht geeft van al onze oplossingen. Een persoonlijke benadering werkt dan ook het beste, zodat wij de beste oplossing(en) kunnen bieden.

Op maat-oplossingen

Bij het aanbieden van een oplossing denken wij niet alleen aan de technische invulling, maar gaan wij verder. Samen met onze klant verplaatsen wij ons in het project en de gedachten van de klant. Zo houden wij onder meer rekening met de juiste opstelling, de omgeving, de correcte toepassing en het afgifte-systeem. Zoals we het zelf formuleren: we werken vanuit de emotie van het project.

 

In het ontwerp kijken wij naar de geluidsproductie, het gewicht, het (elektrische) aansluitvermogen, de afmetingen en het rendement. Samen met onze preventieve invulling van deze componenten, ontvangt onze klant dan een voorstel met een transparante invulling bij de ontwerpcondities en conform de geldende normen EN 14511-2018 en EN 14825-2018.

 

Door op deze manier te werken kunnen wij voor iedereen de beste maat-aanbieding ontwerpen én realiseren.

Wij werken vanuit de emotie van het project.

Aanvragen

Wij adviseren, ondersteunen en begeleiden onze klanten bij ieder vraagstuk en iedere uitdaging; ongeacht de omvang van het project. Denk bijvoorbeeld aan het uitrekenen van de inhoud van het actieve systeem, de beoordeling van hydraulische- of elektrische schema’s beoordelen of bij het verkrijgen van een ISDE- of een EIA-subsidie.

 

Gebruik de onderstaande knoppen om direct contact met ons op te nemen:

Afspraak maken

Wij hechten veel meer waarde aan een persoonlijke ontmoeting dan aan een standaard-brochure.

 

Daarom nodigen wij iedereen graag uit op ons kantoor of komen bij je langs om jouw project tot het gewenste, groene resultaat te brengen.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 0321-769054 of stuur een e-mail naar kantoor@keyter-intarcon.nl.

Downloads

Informatie nodig over Keyter Intarcon Nederland B.V.? Hieronder kun je de gewenste documenten downloaden.